Usenet informatie

Newsreader

Uw usenet toegangssoftware

De toegang tot usenet en daarmee tot de newsgroups geschiedt via een zogenaamde newsreader (ook client genoemd). Deze lijkt wat de bediening betreft op bekende internetbrowsers (bijv. Mozilla Firefox of Internet Explorer) en zorgt voor gemakkelijk navigeren door het usenet.Naast eenvoudige navigatie op usenet bieden veel newsreaders hulpsystemen aan die de user ook bij het zoeken naar content of het inpakken en samenvoegen van gedownloade bestandsegmenten helpen.

HolmeZ

De HolmeZ nieuwslezer is hier kostenloos beschikbaar voor Windows en Android apparaten. De klant heeft volledige toegang tot meer dan 100.000 nieuwsgroepen en vormt voor Usenet newbies een eenvoudige opstap naar de wereld van Usenet. Dit komt vooral door de handige zoekfunctie met verstelbare zoekfilters en een geïntegreerde downloadmanager. Bovendien is HolmeZ uitgerust met een automatische uitpak- en herstelfunctie en 256bit SSL-encryptie waarmee alle gegevens worden versleuteld en veilig worden verzonden.

Hieronder vindt u een opsomming van de belangrijkste eigenschappen van HolmeZ Client:

Ondersteunde besturingssystemen:
zowel voor 32- als voor 64-bit besturingssystemen verkrijgbaar

Beschikbare talen:
Engels, Duits

Veiligheid:
SSL-codering

Bijzonderheden:
De strak en modern design maakt het gemakkelijk voor beginners om hun weg te vinden in de Usenet en ook ervaren gebruikers te komen met Holmez voor uw rekening.

Conclusie

zeer goed
Een gratis en moderne nieuwslezer met verschillende functies en gebruiksgemak. Voor onervaren en professionals een zeer goede keuze.

Download nu

NewsFile Grabber

De NewsFile Grabber newsreader is hier verkrijgbaar voor een vergoeding. Hij richt zich met een groot aantal complexe instellingsmogelijkheden eerder tot professionele users. Die kunnen de NewsFile Grabber dan ook met name door het Download Job Management exact afstemmen op hun behoeften. De interface richt zich duidelijk naar de aangeboden functies en is eerder ingetogen qua design. Om optimaal van de NewsFile Grabber te profiteren, moeten een paar configuratie-instellingen uitgevoerd worden. Hierbij is een uitgebreide technische documentatie behulpzaam.

Hieronder vindt u een opsomming van de belangrijkste eigenschappen van NewsFile Grabber:

Ondersteunde besturingssystemen:
64-bit ondersteuning

Beschikbare talen:
2 (Duits, Engels)

Veiligheid:
SSL-codering

Download support
Job Management System voor eenvoudige planning en beheer van downloads
PAR2-reparatiesysteem voor het oplossen van problemen met onvolledig gedownloade bestanden

Bijzonderheden:
XPAT-Suche inklusive
Vollkommen providerunabhängig
Schneller Download aus dem Usenet und aus NZB-Suchmaschinen

Conclusie

goed
Een sterk presterende, veelzijdig te configureren newsreader voor echte usenet-experts.

Download nu

SABnzbd

De SABnzbd newsreader is hier verkrijgbaar. Hij heeft talloze functies te bieden, zoals bijvoorbeeld voorvertonen van bestanden of de reparatie van beschadigde en ontbrekende pakketten. Een bijzondere eigenschap, de internet-zoekfunctie, kan tegen meerprijs extra geabonneerd worden.

Hieronder vindt u een opsomming van de belangrijkste eigenschappen van SABnzbd:

Ondersteunde besturingssystemen:
SABnzbd draait op elk apparaat met een webbrowser (Windows, Apple, Linux, Android, iOS)

Beschikbare talen:
Duits, Engels, Spaans, Frans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Zweeds, Chinees, Russisch, Servisch

Veiligheid:
SSL-codering

Bijzonderheden:
Perfect voor gevorderde gebruikers. Door de uiteenlopende toepassingen SABnzbd is een zeer flexibele en betrouwbare nieuwslezer, die u kunt gebruiken op elk apparaat.

Conclusie

Zeer goed
De gratis newsreader is iets voor gevorderde gebruikers van de Usenet. Hij werkt browser-gebaseerde, het draait op elk besturingssysteem.

Download nu

Wat de functies van afzonderlijke newsreaders betreft, bestaan er natuurlijk behoorlijke verschillen. Voordat u een bepaalde newsreader kiest, moet u bijvoorbeeld controleren voor welk besturingssysteem hij geschikt is. Ook de talen die geselecteerd kunnen worden, zijn eventueel relevant. Sommige usenetproviders bieden hun eigen software aan. UseNeXT laat u hier helemaal vrij in uw keuze

Nu aanmelden 14 dagen gratis testen

UseNeXT 14 dagen gratis testen

300 GB downloaden

Wat anderen zeggen over UseNeXT

PC Magazin Testergebnis sehr gut PC Go Test PC Welt Test